To personer anholdt efter undersøgelse af knust rude

Politiet har sigtet de to personer.

Det var anmeldelsens ordlyd, der gjorde, at politiet mødte op i stort antal. Den knuste rude var dog ikke blevet skudt i stykker.
Udgivet Opdateret

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere mandag, undersøgte Nordjyllands Politi en episode i området omkring Godfred Hansensvej i det sydøstlige Aalborg.

Da politiet fortalte om episoden første gang, var der en vis usikkerhed om, hvad der var sket. Anmeldelsen lød på en skudepisode, men den videre udvikling i sagen peger på noget andet end skyderi.

I en pressemeddelelse fortæller politiet mere om, hvad der formentlig er sket, og hvorfor politiet reagerede ved at sende flere patruljer ud til stedet. Det sidste kan forklares med, at der var tale om en skudepisode.

”Den slags tager vi meget alvorligt,” siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov, i pressemeddelelsen.

Blev der skudt?

Nu, sagen er blevet undersøgt grundigt, kan man fra politiets side aflive teorien om, at der skulle være skudt i området.

”Vores efterforskning derude har vist, at der har været tale om en rudeknusning – og altså ingen skudafgivelse,” siger Anders Uhrskov i pressemeddelelsen.

Sagen efterforskes dog stadig. To personer er blevet anholdt og sigtet for indbrud ved rudeknusning, lyder det fra politiet.

Powered by Labrador CMS