To personer brændt ihjel i milliondyr luksusbil

En punktering fik grusomme konsekvenser for to personer i Ferrari.

Det var ikke lige til at se, at det her engang var en Ferrari. Men det deprimerende syn bliver endnu værre, når man ved, at to mennesker døde i ulykken. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En milliondyr Ferrari er for mange drømmen, men for to mennesker i Tyskland betød den drøm også et ulykkeligt farvel til verden.

Der skete nemlig en dramatisk ulykke ved Walsrode i Niedersachsen, skriver Bild. Her blev to mennesker brændt ihjel i bilen.

Bilen var ifølge øjenvidnerapporter set køre med mere end 220 kilometer i timen på rute A27. Det kan lyde af meget, men faktisk var hastigheden tilladt, siger en talsmand fra det tyske politi ifølge Bild.

En grusom oplevelse

De to mænd er endnu ikke identificeret, men det tyske politi, antager at den ene af de to er en 57-årig mand. Ulykken skete, da bilen punkterede og begyndte at skride. Det fik føreren af bilen til at miste herredømmet, hvorfor bilen gled af kørerbanen og ud i autoværnet. Men her slutter det ikke – bilen den fløj nemlig ud i skovarealet ved siden af motorvejen, hvor der gik ild i den. Her blev de to mennesker brændt levende i bilen.

– Det her er billeder, som har brændt sig fast på nethinden, når ulykken er så slem. Det kan jeg aldrig glemme, siger Jens Führer, der er talsmand for brandvæsenet i Heidekreis.

Politiet vil nu identificere ligene og undersøge sagen.

Powered by Labrador CMS