To piger indlagt under mistanke for MDMA-forgiftning: Nu er der nyt i sagen

Indlæggelsen fik politiet til at gå i medierne med en opfordring til forældre til unge mennesker i kredsen.

Det er fortsat uklart, hvad det præcist er, de to piger er blevet forgiftet af. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Den 15-årige og den 16-årige pige, der tidligt lørdag morgen blev indlagt til intensiv behandling på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, er vågnet og er uden for livsfare. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Newsbreak.dk omtalte sagen tidligere lørdag, hvor politiet annoncerede, at pigerne blev indlagt 06.30, og at man mistænkte, at de begge var blevet forgiftet af MDMA. Samme stof slog tidligere på måneden en 15-årig dreng ihjel i Haslev.

De to piger blev indlagt fra Fanø. Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at de to piger formentlig har været til fest på enten Fanø eller i Esjberg-området.

Derfor kan man hos politiet ikke udelukke, at andre unge mennesker også har indtaget stoffet.

Det skal her understreges, at man hos politiet ikke ved, hvad det er, de unge piger har taget.

Undersøgelser

Helle Lundberg, kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, har tidligere fortalt til Newsbreak.dk, at man afventer svar fra lægerne, der behandler pigerne, og som har fået taget blodprøver hos dem.

Syd- og Sønderjyllands Politi går nu ud til forældre i deres område. I en presse opfordrer politiet forældre til unge mennesker til at undersøge, hvordan deres børn har det, og om de har taget MDMA eller et lignende stof.

“Syd- og Sønderjyllands Politi ser med stor alvor på sagen og har sat en efterforskning i gang,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Powered by Labrador CMS