To teenagere set i lille by: Nu advares alle indbyggere

De to eftersøgt teenagere Kam McLeod og Bryer Schmegelsky er blevet set i en mindre canadisk by, nu er byen fuld af politi.

Udgivet Opdateret

En mindre canadisk by vrimler med politifolk, helikoptere, hundepatruljer og droner, fordi en lokal gruppe har set de to teenagere Kam McLeod og Bryer Schmegelsky i byen. Det skriver The Guardian.

Drengene på 19 og 18 år er efterlyst for mordene på den australske Lucas Fowler, hans kæreste Chynna Deese og den canadiske mand Leonard Dyck.

Derfor råder politiet også folk, som ser de to mænd, til at holde sig væk fra dem.

Set i Manitoba

En massiv menneskejagt har i den seneste uge været i gang i Canada. Det er sket efter, at sagen om det dræbte par Lucas Fowler og Chynna Deese tog en drejning.

Kam McLeod og Bryer Schmegelsky var først meldt savnet, men flere spor indikerede, at de kunne have noget med mordet på kæresteparret og gøre. Sidenhen er de blevet mistænkt for endnu et mord.

Nu er de blevet set i byen York Landing i Manitoba, og det har fået politiet til søndag at rykke ud.

Royal Canadian Mounted Police er til stede i byen med betjent, hundepatruljer, helikoptere og droner.

Indfødte alarmerede

Det er en gruppe af indfødte, der har set de to mistænkte i York Landing, en by med 443 indbyggere. Bear Clan Patrol, som gruppen kalder sig, havde meldt sig frivilligt i eftersøgningen af de to mænd, selv om de egentlig ikke er knyttet til det område, som politiet i starten gennemsøgte.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Gruppen skulle have set de to mænd lede efter mad i skraldespande i byen. Derefter har de kontaktet politiet.

Kam McLeod og Bryer Schmegelsky blev sidst set i byen Gillam i nærheden af York Landing.

Politiet advarer borgere

Royal Canadian Mounted Police har siden det blev kendt, at de to teenagere var mistænkte, anbefalet folk at holde sig fra dem, fordi de er farlige.

Det gentog de igen, da de ledte efter dem.

Politiet anbefalede borgere i området til at blive indendørs, tjekke alle deres døre og vinduer for at sikre sig, at de er låst.

Desuden pointerer politiet, at det er meget vigtigt, at borgerne ikke afslører præcis, hvor politiet befinder sig på sociale medier. Det kan hjælpe de to mistænkte.

Mordere på fri fod

På trods af at der i løbet af søndagen og mandagen med gik rygter om, at politiet havde anholdt en person, var det ikke korrekt.

Royal Canadian Mounted Police har siden fortalt, at de endnu ikke har fanget de to mistænkte.

Politiet fortsætter derfor eftersøgningen i området i håb om, at de kan fange de to teenagere.

Powered by Labrador CMS