To timers ægteskab: Mand vil skilles over snapchat-billeder

Han fangede sin kone i at sende snapchat-billeder af brylluppet til sine veninder og krævede omgående skilsmisse.

Det var vist ikke kærlighed ved første “ja”.Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Grundene til skilsmisse er mangfoldige: Evindelige skænderier, børn og måske endda snorken. Men en saudiarabisk mand er i sin helt egen kategori af grunde. For hvem skulle tro, at man vil skilles over Snapchat-billeder?

Manden vil skilles kun to timer efter brylluppet, fordi hans spritnye hustru sendte snapchat-billeder af brylluppet til sine veninder over snapchat. Det skriver det engelske medie Daily Mail.

Ingen Snapchat i ægtepagten

Det stod eftersigende i parrets ægtepagt, at der ikke måtte deles billeder af ceremonien på de sociale medier. Så da brudgommen fandt ud af, at hans kone havde brudt aftalen ved at sende snapchat-billeder, indsendte han med det samme en skilsmissebegæring.

Skilsmissen har givet store problemer mellem de to familier. Brudens slægtninge mener, at aftalen var uretfærdig, hvorimod brudgommens slægtninge mener, han er i sine gode ret til at bede om en skilsmisse.

– Der stod i ægtepagten, at hun ikke ville bruge sociale medier som Snapchat, Instagram eller Twitter til at poste eller sende billeder, siger brudens bror og forsætter:

– Det var en del af ægteskabets kontrakt og var bindende. Desværre overholdt min søster ikke dette og brugte Snapchat til at dele billeder fra bryllups ceremonien med sine veninder. Det resulterede i den chokerende beslutning af brudgommen til at annullere deres bryllup og bede om en skilsmisse.

Slet ikke første gang

Det er ikke første gang, at en saudiarabisk mand har krævet skilsmisse grundet mobilen. Tidligere i år ville en anden skilles, også kun timer efter bryllupsfesten, fordi bruden havde for travlt med at skrive med sine venner, til at parret kunne fuldbyrde deres ægteskab.

Brudgommen tog sin brud med til et hotelværelse efter brylluppet. Men da han prøvede at være intim med sin kone, blev han skubbet væk af hende, fordi hun var ved at svare på lykønskninger fra sine venner på telefonen. Hun blev vred, da han bad hende om at stoppe.

– Han prøvede at være mere intim med hende, men var chokeret, da hun ignorerede ham. Da han spurgte, om hendes venner var vigtigere end ham, svarede hun, at det var de, fortalte en slægtning på daværende tidspunkt til et saudiarabisk medie.

Skænderiet blev værre og endte med, at brudgommen stormede ud af hotellet, mens han fortalte sin hustru, at han ville skilles. Retten overførte sagen til en forsoningskomite, men manden insisterede på en skilsmisse. Ifølge en saudiarabisk juridisk ekspert omhandler 50 procent af skilsmisser nygifte.

Powered by Labrador CMS