Top 10: Februars mest solgte mobiltelefoner

Telia har kigget nærmere på, hvilke telefoner danskerne købte flest af i februar måned.

Huawei Mate 20 Lite er ny i selskabet – og kommer ind på en tiendeplads. KLIK VIDERE OG SE RESTEN AF TOP TI. Foto: Scanpix
Huawei Mate 20 Lite er ny i selskabet – og kommer ind på en tiendeplads. KLIK VIDERE OG SE RESTEN AF TOP TI. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Hver evigt eneste måned er danskere landet over på deres telefon. Men hver måned er der også massevis af danskere, der skifter telefonen ud med en ny model af den ene eller anden grund.

Men hvordan ser det ud med mobilsalget? Hvilke model er dem, som danskerne troligt tager ud at køber? Telia har netop opgjort hvilke mobiler, der er de mest solgte i februar måned 2019. Og i top ti er to nye modeller at finde, mens Apples populære iPhones er rigt repræsenteret på listen.

Det er nok næppe forkert at sige, at iPhone sidder solidt på tronen, når det kommer til salget af mobiltelefoner i Danmark, men konkurrenterne kæmper for at vinde danskerne gunst – og flere nye modeller bider fra sig.

Kigger man ud i verden, så sidder Samsung på flest markedsandele, når man kigger på globale smartphone-marked, men i Danmark er Apple limet til toppen med deres populære iPhones.

I galleriet øverst kan du se februars mest populære mobiler.

Powered by Labrador CMS