Toyota Avensis topper tysk tilfredshedstest

De mest tilfredse bilejere i Tyskland kører i Toyota Avensis.
Udgivet Opdateret

De mest tilfredse bilejere i Tyskland kører i Toyota Avensis. Det viser den nye, store og anerkendte tilfredshedsundersøgelse J.D. Power 2014, der bygger på svar fra over 18.000 tyske bilejere med ét til tre år gamle biler.

Toyota Yaris markerer sig også stærkt med de mest tilfredse bilejere i sin klasse.

Toyota Avensis opnår hele 848 point, hvilket ingen andre bilmodeller i den omfattende undersøgelse altså matcher. Avensis markerer sig både som bedste i sin bilklasse og samlet set foran alle andre gængse mærker og luksusmærker.

I Danmark har Toyota Avensis også udmærket sig flere gange gennem tiden og blev bl.a. den mest solgte i 2009, mens den populære bil også blev kåret som Årets brugbil i Danmark i 2013.

Det var dog ikke kun Avensis, der klarede sig flot i den tyske tilfredshedsundersøgelse. Den mindre Toyota Yaris scorede nemlig også flest point i sin bilklasse med 823 point og er dermed også den bil i sin klasse med de mest tilfredse kunder. En ny og markant forbedret Yaris introduceres i Danmark her i august, hvilket altså lover godt for bilmodellens fremtid.

Toyota klarer sig generelt flot som bilmærke i undersøgelsen med en delt andenplads efter Porsche og markerer sig dermed i toppen over bilmærker med de mest tilfredse bilejere.

I Danmark har Toyota-bilejere i 12 år i træk været de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet – ifølge FDM’s og Loyalty Group’s Autoindex.

Den tyske undersøgelse afslører endvidere, at nybilejere i Tyskland vægter “pålidelighed/driftssikkerhed”, “en god handel” og “sikkerhed” højest, når de køber ny bil.

Powered by Labrador CMS