Tre falske betjente anholdt ved Christiansborg

Politiet har anholdt tre mænd, som er mistænkt at have snydt turister i København ved at udgive sig for at være politibetjente.

Politiet har onsdag anholdt tre udenlandske mænd, som er mistænkt for at have udgivet sig for at være politibetjente. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

I weekenden har falske politibetjente huseret i København, og det fik i søndags Københavns Politi til at advare mod den uægte ordensmagt.

De falske politibetjente har i mindst to tilfælde haft held til at overbevise turister om, at de rent faktisk var legitime politibetjente klædt i civil. “Betjentene” har så visiteret turisterne og under visiteringerne har de stjålet ting fra dem. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Michael Andersen til Newsbreak.dk.

Bil blev genkendt

Nu regner politiet dog med at, der er sat en stopper for de falske betjente. Tre mænd er nemlig blevet anholdt, da de onsdag kom kørende i en bil ved Christiansborg i København. En politipatrulje genkendte bilen, som var efterlyst i forbindelse med sagen.

– De er altså ikke taget med fingrene i kagedåsen. Så det er det, vi arbejder på at slå fast – at det er dem, siger Michael Andersen.

De tre anholdte mænd skal nu afhøres, og så skal politiet undersøge, om det rent faktisk er de mænd, der har optrådt som falske betjente.

– En af de anholdte er allerede genkendt som en af de falske betjente, siger Michael Andersen,

De tre anholdte mænd er alle udlændingene, oplyser vagchefen. De kan formentlig se frem til en sigtelse for både at udgive sig for at være fra politiet og for tyveri.

 

Powered by Labrador CMS