Tre gik amok med knive: “Jeg slår dig ihjel”

Et blodigt slagsmål med blandt andet knive udspillede sig i aftentimerne lørdag.

Tre mænd er blevet fængslet efter et brutalt slagsmål. Foto: Presse-fotos.dk
Tre mænd er blevet fængslet efter et brutalt slagsmål. Foto: Presse-fotos.dk
Udgivet Opdateret

Et spektakulært grundlovsforhør er fundet sted søndag formiddag ved Retten i Kolding. Her var tre personer fremstillet i samme sag. Det særlige er dog, at der er tale om både gerningsmænd og forurettede.

Det bekræfter vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi overfor Newsbreak.dk søndag eftermiddag. De tre unge mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Ikke tilsammen, hver for sig. Årsagen skal findes i, at politiet mener, alle tre parter har haft en andel i et brutalt slagsmål.

Slagsmålet udspillede sig lørdag aften kort før klokken 19, da en 20-årig mand på åben gade sprang op på en bil med blandt andre de to medsigtede siddende i. Her råbte han ifølge Horsens Folkeblads retsreportage “jeg slår dig ihjel”.

Episoden udviklede sig så til at slagsmål, hvor der i tydeligste forstand blev givet og taget. Den 20-årige blev selv voldsomt overfaldet og ifølge sigtelsen sparket i hovedet og stukket med kniv, men han er ifølge politiets overbevisning heller ikke selv skyldfri.

– Det handler jo om, hvor vidt man selv har været en aktiv del i at antænde gnisten, siger Bystrup.

Altså vurderede politiet, at den 20-årige ved sine handlinger ikke blot er et offer, men også var toneangivende til at få startet det voldsomme slagsmål i Smedegade i Horsens. Her blev den ene af de tre personer anholdt.

De to øvrige blev anholdt på Regionshospitalet i Horsens, hvor de havde søgt hjælp for deres skader. Foruden den 20-årige er de tilskadekomne to mænd på henholdsvis 22 og 25 år. De var alle tre tydeligt forslåede, beskriver folkebladet, der var til stede i retssalen.

Alle tre nægter sig skyldige.

Powered by Labrador CMS