Tre mænd anholdt for hjemmerøveri i Greve

Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Lokalpolitiet i Karlslunde har onsdag morgen anholdt tre udenlandske mand, der menes at stå bag en række indbrud samt et hjemmerøveri i Greve.

Røveriet fandt sted 31. oktober, hvor en 61-årig mand blev overfaldet i sit eget hjem og frarøvet et dankort med tilhørende kode. Hjemmerøverne stjal også kontanter.

Anholdelsen af de tre skete på et hotel i indre København, hvor mændene, der er fra Marokko, Algeriet og Spanien og henholdsvis 24, 30 og 28 år gamle, havde indlogeret sig.

Ved hjælp af en række overvågningsbilleder og via et samarbejde med Københavns Politi var det lykkedes lokalbetjentene fra Karlslunde at spore sig frem til de tre røvere.

De tre mænd stod ikke opført i politiets registre før anholdelsen, men det myndighedens opfattelse, at deres formål med opholdet i Danmark har været at begå berigelseskriminalitet, fremgår det af en pressemeddelelse fra politiet.

Den konklusion bygger blandt andet på, at en række stjålne effekter blev fundet i deres varetægt. Tyvekosterne kan ifølge politiet kan spores tilbage til indbrud i Nordsjælland og på Fyn.

De tre anholdte blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvorefter de blev varetægtsfængslet i fire uger.

Powered by Labrador CMS