Troppede op på den røde løber i brandert

- Ja, vi har været ude at fejre det, og nok mere end man skulle have gjort, indrømmede Pilou Asbæk

Udgivet Opdateret

Pilou Asbæk virkede lidt løssluppen, da han entrede den røde løber i forbindelse med premieren på ’Når Befrielsen Kommer’ i Imperial Bio.

- Nu har vi taget halvandet år om det her, så tag det roligt, sagde den 41-årige ’Game of Thrones ’-skuespiller, og gestikulerede midt i et kaos af gæster.

Ude at fejre

Herefter uddelte han krammere til sine medspillere, herunder Katrine Greis-Rosenthal.

- Ja, vi har været ude at fejre det, og nok mere end man skulle have gjort. Men sådan er det jo, indrømmede han med et smil til kendte.dk.

I krigsdramaet spiller han rollen som højskoleforstanderen Jacob, og det er en rolle, han er rigtigt glad for at spille.

Pilou Asbæk svingede rundt på den røde løber. Her med skuespilleren Katrine Greis-Rosenthal.
Pilou Asbæk svingede rundt på den røde løber. Her med skuespilleren Katrine Greis-Rosenthal.

- Dejligt med dansk film igen

Pilou Asbæk har ikke lagt amerikansk film bag sig, men har i en periode måttet takket nej til meget på grund af stor aktivitet i USA.

- Det er dejligt med dansk film igen. Nu har jeg arbejdet otte år i USA og fået lov til at lave en del roller, der kredser om ondskab og skurk, erkendte han videre.

- Det er dejligt at lave noget, som giver mening, forklarede han om rollen i spillefilmen, hvor tyske flygtninge i 1945 behandles elendigt af danskerne.

Føler sig heldig

- Jeg står her 20 år efter jeg valgte at blive skuespiller, og nyder virkelig en biografpremiere i Imperial, sagde han, der har fået mere tid til familien, fordi rejseaktiviteten for tiden ikke er så udpræget.

- Det nyder jeg virkelig, sagde Pilou Asbæk, der på 8. år er gift med dramatikeren Anna Bro.

Sammen har de datteren Agnes på ti år.

Powered by Labrador CMS