TV-serie får endnu en sæson

Krimiserien Sommerdahl fortsætter i hvert fald en sæson endnu. Snart går optagelserne i gang til seriens fjerde sæson

Udgivet Opdateret

Søndag løb sidste afsnit i tredje sæson af tv-serien "Sommerdahl" over skærmen, og hvis du allerede savner Dan, Marianne, Flemming og alle de andre, så er der godt nyt.

Serien vender nemlig tilbage med en fjerde sæson.

Det skriver TV2 Charlie på deres Facebook-side.

"Sommerdahl" er en krimiserie, der handler om chefefterforskeren Dan Sommerdahl, som opklarer forskellige mordsager og samtidig tumler med privatlivet.

Glæder sig

Peter Mygind spiller hovedrollen, og han glæder sig over, at serien fortsætter. Han er nemlig slet ikke færdig med sin rolle som Dan Sommerdahl.

-Jeg er enormt spændt på Dans personlige rejse. Hans kærlighedsrelation, hans relation til ekskonen og relationen til hans bedste ven Flemming, som har været præget af op og nedture, siger Peter Mygind.

Han er glad for, at han endelig må tale om den nye sæson.

Umiddelbart efter optagelserne af 'Sommerdahls' tredje sæson, sygemeldte Peter Mygind sig med stress. Nu er han heldigvis ovenpå igen.
Umiddelbart efter optagelserne af "Sommerdahls" tredje sæson, sygemeldte Peter Mygind sig med stress. Nu er han heldigvis ovenpå igen.

Meget rørende

Mange har nemlig spurgt ham, om ikke serien ville fortsætte efter sin tredje sæson.

- Derfor er det virkelig dejligt at kunne fortælle, at der kommer en sæson mere. Det er meget rørende at mærke, hvor meget de trofaste seere lever sig ind i serien, siger han.

Optagelserne til den nye sæson starter allerede 9. maj og bliver sendt i foråret 2023.

Powered by Labrador CMS