TV2 ændrer VM-dækning efter Chris Ankers død

Efter nyheden om Chris Anker Sørensens dødsulykke ændrer TV2 nu planen for hvordan tv-stationen dækker cykel-VM

TV2 dækker fortsat cykel-VM søndag - men det bliver efter Chis Anker Sørensens dødsulykke ikke fra Belgien, som oprindeligt planlagt. Dækningen kommer i stedet til at ske fra Danmark, oplyser TV-stationen.
TV2 dækker fortsat cykel-VM søndag - men det bliver efter Chis Anker Sørensens dødsulykke ikke fra Belgien, som oprindeligt planlagt. Dækningen kommer i stedet til at ske fra Danmark, oplyser TV-stationen.
Udgivet Opdateret

Dækningen af cykel-VM søndag kommer for TV2's vedkommende ikke til at ske fra Belgien, som oprindeligt planlagt.

Det fortæller TV-stationen på sin hjemmeside.

- Vi har sagt til alle vores folk i Belgien, at de ikke skal arbejde i morgen. Vi klarer dækningen hjemme fra Odense, siger John Jäger, chefredaktør på Håndbold og Cykling hos TV 2 Sport ifølge tv2.dk.

Hvordan det præcist skal foregå er stadig uklart.

Tilbudt krisehjælp

Allerede lørdag aften tilbød TV2 sine medarbejdere i Belgien krisehjælp.

Samtidig fik medarbejderne at vide, at de hver især må beslutte, om de vil blive til VM eller rejse hjem.

TV2 bekræfter

Sent lørdag aften bekræftede TV2 den tragiske nyhed om Chris Anker Sørensens dødsulykke.

- Det er med stor sorg, jeg har fået meddelelse om, at vores gode kollega Chris Anker Sørensen er død, siger sportschef på TV 2 Frederik Lauesen i en pressemeddelelse.

- Chris Anker var i Belgien til VM i cykling. I dag, lørdag, var han ude at cykle og blev påkørt af en bil, og han døde senere af sine kvæstelser. Vores tanker og dybe medfølelse går til Chris Ankers familie.

Efterlader hustru og to børn

Han blev 37 år gammel og efterlader sig sin kone og to børn. Hans familie er blevet orienteret via politiet i Belgien og Danmark, lyder det.

TV 2 oplyser desuden, at stationens medarbejdere i Belgien er blevet tilbudt krisehjælp, og at de selv kan beslutte, hvorvidt de ønsker at blive i Belgien til cykel-VM eller tage hjem.

Chris Anker Sørensen kørte som professionel cykelrytter i adskillige år for Bjarne Riis' hold, der i de år både hed CSC, Saxo Bank og Tinkoff-Saxo.

Powered by Labrador CMS