Undgå bøder: Sådan er reglerne for at knalde udendørs

Der er en lang række regler, man skal være opmærksom på, før man dyrker sex i det fri.

Der er rig mulighed for at have sex udendørs i den danske natur uden at komme på kant med lovgivningen. Klik igennem galleriet og få en gennemgang af reglerne for sex i det fri. Foto: Scanpix
Der er rig mulighed for at have sex udendørs i den danske natur uden at komme på kant med lovgivningen. Klik igennem galleriet og få en gennemgang af reglerne for sex i det fri. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det gode vejr og den ekstra tid om sommeren får flere danskere til at dyrke sex i det fri.

Det skyldes, at danskerne slapper mere af om sommeren ifølge sexologen Vivi Hollænder.

– Feriesex er et afbræk fra hverdagen. Alt for mange har så travlt med arbejdsliv og hverdag, at de slet ikke mærker sig selv og deres krop normalt, så det er først, når ferien banker på, at man slipper tanker og logistik, og den afslapning kan gøre, at man mærker sin sexlyst mere, har hun tidligere udtalt til Ritzau.

Men før man dyrker sex i skoven eller sex på stranden, er der nogle helt særlige regler, man skal have styr på. Det kan nemlig i værste fald koste både bøde og fængsel, hvis man bærer sig ad forkert.

Du kan se, hvilke regler for sex i det fri det er vigtigt, du kender i galleriet ovenfor.

Sex i det fri: Regler gælder også hjemme

Man skal dog være opmærksom på, at reglerne for sex i naturen gælder ligegyldigt om det er hjemme i ens egen have eller på et offentligt sted, har lektor i strafferet ved Københavns Universitet Trine Baumbach tidligere forklaret til Ritzau.

– De samme regler gælder på privat grund som på offentlig. Gør man noget, der kan krænke andre, og er der nogen at krænke, og det ved man nok bedst selv med egen have, sagde Trine Baumbach til Ritzau.

Faktisk skal man være opmærksom på, at man også kan komme til at krænke andre, selvom man dyrker sex indendørs.

Man kan nemlig også få en bøde, hvis andre kan få øje på ens udfoldelser udefra ifølge Samvirke.

Derfor er det tilrådeligt at rulle gardiner eller persienner ned ifølge magasinet.

Powered by Labrador CMS