Ung mand kørte i taxa fra Vejle til Randers: Han havde bare ingen penge

Hvad koster en taxatur fra Vejle til Randers?

Sikke en tur for en taxachauffør. Der er nemlig langt fra Vejle til Randers. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er godt 100 kilometer mellem Vejle og Rander, og svaret på, hvad det koster at køre fra by til by, er 3500 kroner. Det lærte en 19-årig mand natten mellem mandag og søndag, da han ville skifte den ene jyske by ud med den anden. Umiddelbart ikke den store dramatik her, men den kom så bagefter.

Den unge mand sluttede nemlig turen af med en sigtelse for bedrageri og formentlig et erstatningskrav. Østjyllands Politi skriver i sin døgnrapport mandag, at manden udmærket var klar over, at hans dankort var blevet spærret og allerede var det, da han satte sig ind i taxaen i Vejle.

En vigtig detalje, som den 19-årige tilsyneladende glemte at fortælle taxachaufføren, inden de kørte.

Politiet forklarer, at den unge mands havde håbet, nogle bekendte i det kronjyske ville dække for ham og betale taxaregningen. Han skulle bare lige have dem vækket – klokken var nemlig knap tre om natten.

Han bad derfor taxachaufføren om at køre rundt til forskellige adresser i Randers – men på ingen af dem, lykkedes det ham at få fat i dem, han kendte. Til sidst mistede chaufføren tålmodigheden og ringede til politiet, da de holdt på Tebbestrupvej. Manden erkendte bedrageriet til betjentene, og han blev sigtet på stedet.

Powered by Labrador CMS