Universitets-kup: Elev kravler gennem ventilationsskakt for at få fat i eksamenssvar

Den ene kravlede ned gennem loftet og ind på professors kontor - for at snyde til eksamen.

De to studerende brød ind på et kontor på tredje sal på universitetet.Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Udgivet Opdateret

To elever fra Kentucky Universitet valgte at tage chancen og bryde ind på en professors kontor, selvom om oddsene var imod dem. De syntes, det var risikoen værd at kravle gennem en ventilationsskakt og ned gennem loftet til professorens kontor for at stjæle svarene til en eksamen i statistik.

Uheldigvis for dem er deres professor en natteravn. Det skriver Lexington Herald Leader.

Ingeniør kravler gennem loftet

Statistikprofessoren John Cain arbejdede sent tirsdag nat. Omkring midnat forlod han kontoret for at finde noget at spise. Da han kom tilbage 01.30 var døren låst indvendig.

Professoren råbte gennem døren, at han ville ringe til politiet, og kort efter svingede den op. To unge mænd løb ud af døren og ned ad gangen.

Kort efter politiets ankomst kom en af de to studerende, Henry Lynch, tilbage og indrømmede, hvad han havde gjort. 21-årige Lynch, der læser til ingeniør indenfor bioteknologi, fik politifolkene til at spærre øjnene op med sin historie.

Politiet: Hvordan pokker ..?

Lynch fortalte, at han havde kravlet gennem bygningens ventilationsskakt, indtil han var over Cains kontor. Bagefter var han kravlet ned gennem loftet og låste døren op for sin ven, 21-årige Troy Kiphurth, der ikke var studerende i Cains klasse.

Lynch fortalte også, at han havde prøvet at stjæle svarene til eksamen tidligere på aftenen, men han kunne ikke finde papirerne.

Tidligere på semestret havde han dog haft held til at stjæle en anden eksamen fra Cains kontor. Han forsikrede dog betjentene om, at han ikke havde delt svarene med andre studerende.

Alle tre gange kom Lynch ind i Cains kontor gennem ventilationsskakten. Det efterforskes stadig, hvordan han overhovedet bar sig ad med at komme ind i skakten. Begge studerende er blevet sigtet for indbrud. Universitetet vil også efterforske sagen.

Powered by Labrador CMS