Utålmodige fodboldfans straffes med parkeringsbøder

I Esbjerg blev weekendens Superliga-kamp væsentligt dyrere end forventet. Der er blevet uddelt godt 50 parkeringsafgifter.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer landets fodboldfans til at tænke sig godt om, inden de vælger at parkere ulovligt i forbindelse med en Superliga-kamp. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Er du fodboldfan, og påtænker du, at du skal forbi Esbjerg eller en af de andre 14 Superligadestinationer i denne sæson? I så fald bør du overveje nøje, hvor du har tænkt dig at parkere din bil, når du kører mod stadion. I Esbjerg er politiet nemlig ved at være en kende trætte af folks noget lemfældige forhold til loven om, hvor biler må holde, og hvor de ikke må holde.

Da FC København lørdag var på besøg i det vestjyske for at spille mod Esbjerg fB, var der derfor godt 50 mennesker, der efter kampen måtte konstatere, at fodboldkampen var blevet noget dyrere end forventet. Cirka 50 bilejere fik nemlig en hilsen i frontruden grundet “uhensigtsmæssig parkeringsadfærd,” som det så smukt blev formuleret på Syd- og Sønderjyllands Politi Twitter-konto i weekenden.

– Jeg ved, at der har været problemer derude før. Folk parkerer, hvor de vil, siger Søren Strægaard, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Newsbreak.dk, da vi taler med ham om det generelle problem i, at folk nu og da parkerer, som det passer dem.

Søren Strægaard fortæller, at han ikke ved, om det er politiet selv, der har haft bødeblokken fremme.  Men han råder folk til at tænke sig ordentligt om, inden de parkerer et eller andet mere eller mindre tilfældigt sted, når de skal til fodboldkamp.

– Når de er derude, skal de lige tænke på, om de parkerer lovligt. Ellers bliver kampene dyrere end forventet, siger Søren Strægaard til Newsbreak.dk.

Og den opfordring tåler vist at gå ud til alle landets fodboldfans. Så de slipper for bøder.

Powered by Labrador CMS