Våben-elsker skudt i ryggen af fireårig søn: Nu risikerer hun fængsel

Våben-aktivisten Jamie Gilt er kendt for at være særdeles glad for den meget liberale amerikanske våbenlov, og advokere for flere rettigheder til våbenejere. Hun blev skudt i ryggen af sin fireårige søn, og nu risikerer hun selv fængselsstraf.

Den 31-årige våben-elsker Jamie Gilt blev skudt i ryggen af sin fireårige søn. Nu risikerer hun at skulle i fængsel.
Udgivet Opdateret

Jamie Gilt er en speciel kvinde. Hun er kendt fra Facebook for sin våben-forherligende side, hvor fra hun advokerer for flere og løsere rettigheder til amerikanske våbenejere.

Gilts lemfældige omgang med våben rammer hende dog – bogstaveligt – som en boomerang, da hendes fireårige søn under en køretøj på uforklarlig vis får fingrene i netop et af moderens skydevåben. Et håndvåben med kaliber .45. Våbnet går under køreturen af, og den 31-årige Jamie Gilt, der sidder på forsædet skydes i ryggen.

Episoden fandt sted tidligere i marts, og nu kan det få fatale konsekvenser for den skydeglade kvinde.

CNN skriver nemlig, at hun er på nippet til at blive anklaget for at have forbrudt sig mod den lov i staten Florida, der foreskriver, at ingen må lade et våben falde i hænderne på børn – eller gøre det muligt for børn at få fingre i et skydevåben. Og det var netop, hvad der skete i ovennævnte situation.

I Florida kan den slags straffes med op til 180 dage i fængsel – også selv om våbnet var ganske lovligt og lovmæssigt registreret til Jamie Gilt selv.

Powered by Labrador CMS