Vaccineskepsis har kostet ham dyrt

Vaccinemodstand har kostet Kyrie Irving 35 kampe i NBA. Natten til torsdag var han tilbage for Brooklyn Nets

Kyrie Irving scorede 22 point i sejren over Indiana Pacers.
Kyrie Irving scorede 22 point i sejren over Indiana Pacers.
Udgivet Opdateret

En af NBA's største stjerner gjorde natten til torsdag comeback i verdens bedste basketliga. Og det skete med manér.

Mere end to måneder inde i sæsonen fik Kyrie Irving sin sæsondebut for Brooklyn Nets. Holdet vandt 129-121 på udebane over Indiana Pacers. Irving lavede 22 point for gæsterne fra New York.

Stort comeback

Han havde misset de foregående 35 ligakampe, fordi han nægter at lade sig vaccinere mod coronavirus.

10 af pointene faldt i fjerde quarter. Her lykkedes det Brooklyn Nets at fuldbyrde et stort comeback, efter at værterne fra Indiana Pacers havde ført med 19 point undervejs i tredje quarter.

Kyrie Irving lever fortsat ikke op til kravene i delstaten New York om at være vaccineret mod coronavirus.

Kom igen

Her er der krav om, at man skal have modtaget mindst en vaccinedosis for at kunne deltage i indendørs sportsbegivenheder.

I begyndelsen af sæsonen valgte Brooklyn Nets at suspendere Kyrie Irving fra holdets træning og kampe. Men for nylig besluttede klubben igen at gøre brug af Irving i forbindelse med udekampe, når det er muligt.

Brooklyn Nets indtager andenpladsen i Eastern Conference, der toppes af Chicago Bulls.

Kyrie Andrew Irving

Kyrie Andrew Irving (født 23. marts 1992) er en australsk/amerikansk basketballspiller, som spiller point guard for Brooklyn Nets i National Basketball Association (NBA). Irving blev valgt som den første i NBA Draften i 2011, foran bl.a. Kemba Walker, Kawhi Leonard og Iman Shumpert. Han etablerede sig hurtigt som en stjerne på et af NBA's mindre succesfulde hold. Cavaliers mistede den tidligere MVP LeBron James året før, Irving kom til klubben. Kyrie Irving blev valgt som Rookie of the year i sin første sæson og kom på All-star-holdet i sin anden sæson. Han vandt desuden NBA 3 Point Contest i 2013, hvor man kårer ligaens bedste 3-point-skytter, og han blev kåret som MVP i Allstar-kampen i 2014. Han kæmpede i dette års sæson meget med skader i knæet, og blev sidst på sæsonen opereret mod det. Det betød at han, sammen med Gordon Hayward, var den anden stjerne på Boston Celtics holdet som skulle holdes ude af rotationen.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS