Van der Vaart: FC Midtjylland har et godt hold

Rafael van der Vaart glæder sig til at hjælpe på og uden for banen for FC Midtjylland.

FCM-træner Jess Thorup har nu en tidligere Real Madrid-spiller at råde over. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Udgivet Opdateret

FC Midtjyllands Rafael van der Vaart er skiftet fra Real Betis til FC Midtjylland, og han glæder sig til at bidrage på grønsværen for ulvene.

– Jeg er rigtig glad for at være her. Det er et godt hold, og jeg tror, vi får en god sæson. Jeg glæder mig til at spille og træne med drengene og vise godt spil. Det er jeg sikker på, jeg kan, lød det fra hollænderen, da han onsdag blev præsenteret i den danske klub i forbindelse med et pressemøde i Herning.

Rafael van der Vaart er ikke kun hentet ind for at skabe resultater. Han skal også være med til at hjælpe klubbens mange unge spillere.

– Jeg har set akademiet og en masse unge spillere. På holdet er de næsten alle sammen 18-19 år gamle. Det bedste er at vise unge spillere, hvordan man kommer til tops, siger Rafael van der Vaart til Ekstra Bladet.

Rafael van der Vaart blev ikke brugt meget i sidste sæson for Real Betis, og han kæmper nu for at komme tilbage i kampform.

– Jeg skal tilbage i træning. Jeg har trænet to uger med Betis i Sevilla og i Holland, men det her er anderledes, og jeg skal være 100 procent, før jeg spiller, siger Van der Vaart.

Den tidligere Real Madrid-spiller oplyser samtidig, at han torsdag skal lægge en plan sammen med klubben for, hvordan han hurtigst muligt bliver kampklar. Han er ikke i truppen til lørdagens kamp mod FC København, oplyser FCM.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS