Vandt hverken 6000 eller 600000 kroner: Lottomillionær havde svært ved at tro på tallene

Den glade vinder agter ikke nødvendigvis at bruge alle pengene med det samme.

Det var en gevinst af de helt store, den heldige mand fra Kalundborg fik ud af at spille Lotto i lørdags. Foto: Soeren Wesseltoft
Udgivet Opdateret

En mand i 60’erne fra Kalundborg har sat grænsen for at fortælle omverdenen, hvem han er, ved den omtrentlige alder og hans generelle geografiske tilholdssted. Årsagen er den simple, at manden for nogle dage siden blev millionær. Sådan, ægte millionær.

Faktisk vandt manden hele seks millioner kroner i Lotto i lørdags, og det var et beløb i en størrelsesorden, der gjorde, at manden havde meget, meget svært ved at tro, om det nu var sandt.

”Normalt plejer det at være omkring 45 kroner, jeg vinder, og det højeste, jeg har vundet, var max. 110 kroner,” fortæller vinderen til Danske Spil i en pressemeddelelse.

Var SMSen nu sand?

Manden køber sine kuponer på nettet. De gange han har vundet småbeløb, er der tikket en sms ind om, at han har vundet. Sådan en fik han også i lørdags.

”Jeg fik en sms, og så på den. Så sagde jeg til min kone: ”Vi har vundet 6.000 kroner!” og så viste jeg hende min telefon. Hun sagde så, at jeg havde set forkert, og at vi havde vundet 600.000 kroner,” fortæller den heldige vinder i pressemeddelelsen.

Så måtte de ty til Tekst TV for at tjekke, om der nu også var udstedt en gevinst i den størrelsesorden. Det var der. Og mere til.

”Hold kæft man, vi har vundet 6 mio. kr.!” udbrød den glade vinder, der dog stadig ikke turde tro, at det var sandt.

”Jeg tror ikke rigtigt, det var gået op for mig, at vi havde vundet, selvom vi også ringede ind til Danske Spil for at få bekræftet, at det var os,” fortæller vinderen.

Han har endnu ikke besluttet sig for, hvad de mange penge skal bruges på. Det er ikke engang sikkert, at de bliver brugt lige med det samme.

”Vi har, hvad vi har. Måske køber vi en bil, betaler lånene ud og køber et hus. Men det er ikke fordi, vi som sådan mangler noget,” siger vinderen og slutter:

”Gevinsten er en stor hjælp her i livet, så vi nu kan nyde vores alderdom.”

Powered by Labrador CMS