Vanvidspulje: Så rig kan du blive

Der er rekordstore 581 millioner kroner i puljen hos Eurojackpot i aften. Dermed sprænger puljen den hidtidige grænse, som var på 570 millioner kroner

Udgivet Opdateret

Aldrig nogensinde før har man kunnet vinde så mange penge i et lotteri i Danmark, som man kan i Eurojackpot tirsdag aften. 

Og hos Danske Spil tror man på, at en dansker kan løbe med vanvidsgevinsten.

-Eurojackpot er meget populært hos danskerne, og vi tror, at endnu flere nu har lyst til at være med for at vinde den rekordstore gevinst. Vi har haft store, danske vindere før, og nu er tiden kommet til, at vi skal have en heldig dansker helt øverst på skamlen. Vi glæder os meget til at følge danskerne i kampen for at vinde den ultimative, europæiske jackpot, siger Martin Dalsgaard Andersen, Marketingdirektør i Danske Spil.

Tirsdag aften er puljen i Eurojackpot rekordstor
Tirsdag aften er puljen i Eurojackpot rekordstor

I 2022 har der indtil videre været 13 danske vindere i Eurojackpot, men det højeste beløb var blot lige over 5 millioner kroner.

 Det var en heldig spiller fra den københavnske vestegn, som vandt 5.290.231 millioner kroner.

Rekordpulje lig med rekorddrømme

Det maksimale beløb, som kan vindes i Eurojackpot, hedder nu 750 millioner kroner. 

- Eurojackpot er en drømmefabrik, og fra i dag kan drømmene blive endnu større. Med 581 millioner kroner i puljen til tirsdagens trækning sprænger vi grænserne for, hvad der har været muligt i forhold til præmiestørrelse, og flytter samtidig grænserne for, hvad danskerne kan drømme om – og det er vi rigtig glade for at være en del af, siger Martin Dalsgaard Andersen.

Det er relativt nyt, at man har mulighed for at spille med i Eurojackpot både tirsdag og fredag. 

De to trækninger betyder, at puljen vokser hurtigere end før.

EUROJACKPOT

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. 

Maks. puljen er 750 millioner kroner.

Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Den højeste, danske gevinst nogensinde blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315.009.958 kroner

Kilde: Danske Spil
Powered by Labrador CMS