Vanvittige bilister giver politiet grå hår på hovedet

Nu deler en politikreds sine oplevelser - samlet på kun to timer.

Udgivet Opdateret

Flere og flere politikredse er begyndt at dele oplevelser fra deres hverdage – og ikke mindst de oplevelser, de får på de danske veje.

Det er også tilfældet med Sydøstjyllands Politi, der på sin Facebook-side har delt billeder og historier fra en helt almindelig fredag – 6. april – på Motorvej E45 i kredsens områder.

Billederne kan du se i galleriet over artiklen.

“Der var flere trafikanter, der havde meget travlt med at komme frem på E45 i fredags 6. april. Det fik konsekvenser, da de blev standset af en af vores patruljer på færdselskontrol”, starter opslaget.

Politikredsen var på vejen i to timer. I den tid tog de et par bilister, der begge kørte 155 kilometer i timen – hvor man må køre 130. Det koster nu begge en bøde på 2.500 kroner.

En anden nåede helt op på 189 kilometer i timen. Og den kvinde havde i forvejen en betinget frakendelse af kørekortet.

“Derfor kan hun nu se frem til en periode helt uden kørekort”, skriver politiet.

En af de hurtige tohjulede, en motorcykel, mokkede speedometret op på 180 kilometer i timen i en 110-zone. Det kostede vedkommende en bøde på 6.500 kroner, en indbetaling til offerfonden og en betinget frakendelse af kortet.

For tæt på

Det kan være rigtigt farligt at køre for tæt på en forankørende. Og dyrt, hvis det bliver opdaget. Det blev en bilist på motorvejen – som på samme tid overskred hastighedsbegræsningen med 34 kilometer i timen. Det gav – blandt andet – et klip i kortet.

Hold til højre

Endelig var der også en bilist, der var optaget af snak med sin medpassager, så han ’glemte’ at holde til højre over en længere strækning.

Det kostede bilisten 1000 kroner.

“Heldigvis endte færdselsforseelserne i denne omgang kun med bøder og frakendelse af kørekort. Det kunne have gået meget værre og endt i trafikuheld og tilskadekomne bilister. For høj fart kan dræbe ligesom også uopmærksomhed og uhensigtsmæssig kørsel kan. Overhold færdselsreglerne, så vi alle kommer sikkert frem i trafikken”, slutter opslaget.

Powered by Labrador CMS