Venstre vil have flere medlemmer

Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Venstre skyder valgåret i gang med kampagnen »Venstre i Front«, der skal skaffe nye medlemmer til partiet frem mod det kommende folketingsvalg.

»Når et nyt år starter, og særlig et valgår, synes vi, det er relevant at gå ud og prøve at få de mange danskere, der ville stemme på Venstre, til også at melde sig ind,« siger næstformand Kristian Jensen (V).

»Vi ved jo fra meningsmålingerne, at cirka hver fjerde vil stemme på Venstre til folketingsvalget, men vi har ikke så mange medlemmer, som vi gerne vil have,« siger han.

Ved over 100 arrangementer landet over skal V-vælgere overtales til at melde sig ind i partiet. Mandag kan man eksempelvis møde Kristian Jensen i Sunds i Midtjylland.

Ifølge næstformanden er kampagnen lagt nu, fordi erfaringer viser, at det er nemmere at kapre medlemmer ved årets begyndelse, da nye medlemmer således får glæde af hele årskontingentet.

»Vi er også ude nu, fordi vi gerne vil få de nye medlemmer, der kommer ind i foreningerne, til at hjælpe, når valgkampen på et eller andet tidspunkt i år bliver skudt i gang,« siger han.

Spørgsmål: Socialdemokraterne har jo netop lanceret en massiv kampagne – er du ikke nervøs for, at jeres kampagne drukner i deres?

»Nej. Forskellen er jo, at de har mange annoncer, hvor de så at sige fortæller – ja, jeg ved egentlig ikke, hvad de fortæller – de har mange annoncer, hvor de viser statsministeren. Vi har en dialog, en opfordring til at have en tovejskommunikation med danskere for at gøre dem interesserede i at melde sig ind i Venstre.«

Venstre har i dag 43.500 medlemmer. Partiet håber, at kampagnen i løbet af årets første tre måneder vil skaffe et par tusind nye medlemmer.

Powered by Labrador CMS