Vi cykler til arbejde i maj

I maj kører kampagnen “Vi cykler til arbejde”. Foto: Mikkel Østergaard/Cyklistforbundet
Udgivet Opdateret

Kampagnen “Vi cykler til arbejde” ruller landet over i maj

Siden 1997 har kampagnen “Vi cykler til arbejde” fået op mod 100.000 danskere til at tage cyklen i stedet for bilen.

Ifølge cyklist-forbundet, der står bag kampagnen, kan du både spare CO2, penge og sygedage, når du cykler i stedet for at tage bilen eller toget til arbejde.

Forbundet opfordrer til, at man sammen med kollegerne cykler til arbejde så meget som muligt i maj måned. Deltager man i kampagnen, er med også med i konkurrencen om en rejse.

Flere funktioner på hjemmeside

I år har forbundet fået flere nye funktioner på hjemmesiden. Blandt andet kan man følge med i, hvor mange kalorier, man forbrænder, beregne, hvor mange penge, man sparer og se, hvor mange sygedage, man slipper for. Der er også noget for de konkurrence-prægede, som kan sammenligne hold-resultater og følge med i, hvordan man ligger i forhold til andre hold.

Kernen i kampagnen er dog den samme, som den altid har været, fortæller Cyklistforbundets kampagnechef Maria Bech:

– Det gælder først og fremmest om at komme ud og cykle – og at have det sjovt med sine kollegaer. I år har vi så tilført kampagnen en masse nye muligheder på både hjemmesiden og de sociale medier. Men det vigtigste er stadig at cykle, og det er stadig de hold, der cykler flest dage, der har størst chance for er vinde årets hovedpræmie.

Årets kampagne kan selvfølgelig også deles på de sociale medier med hashtagget #gørdetpåcykel.

Powered by Labrador CMS