Vi vil have sex og øjenkontakt på ferien

Foto: Peter Malmrup
Udgivet Opdateret

Når vi tager på ferie, plejer vi parforholdet

Mange danskere er i denne uge på vinterferie. Star Tour har undersøgt, hvad vi får tiden til at gå med, når vi er på ferie med vores udkårne: Ud af 2080 adspurgte svarer næsten to ud af tre, at de først og fremmest lægger vægt på “afslapning og tid til hinanden”. ‘

Star Tour mener, at danskerne oplever, de har fået mere travlt i hverdagen, og det kan være svært at finde tiden til nærvær og romantik. Derfor bliver ferien et åndehul, hvor man får tid til at kigge hinanden dybt i øjnene og huske, at man stadig holder af hinanden.

Ferietiden bliver i høj grad også brugt imellem lagnerne, idet 3 ud af 4 danske rejsende siger, at de dyrker mere sex på ferien. 83 procent af de unge fra 20-39 år.

Rigtig mange rejsende bliver decideret grebet af den gode stemning på ferien og ender med at fri til sin udkårne. Således har hele 21 procent enten friet eller overvejet at bede om sin partners hånd på en ferie. Hvis du er kvinde i alderen 20-29 år, skal du måske lige overveje, om du er klar til at sige ja på ferien, for næsten af halvdelen af mændene i denne aldersgruppe overvejer ifølge undersøgelsen et friermål:

– – Det er jo det her, der gør rejser til det mest fantastiske for os danskere. Vi kommer ud af den daglige trædemølle og tør gøre de ting, som vi længe har haft lyst til, siger, Nikolai Johnsen, der selv friede til sin kæreste på sin seneste rejse.

Powered by Labrador CMS