Vidste det som den første

Sonja Oppenhagen var en af de første, der fik besked om den nye forestilling, ’Matador – The Musical’

Udgivet Opdateret

En af Sonja Oppenhagens vigtigste karrieremæssige udfordringer var den som Vicki i ’Matador’ optaget i perioden 1978-82.

Serien kan stadig ses på DRTV.

Torsdag formiddag blev det så meldt ud, at der til næste år kommer ’Matador - The Musical’ skrevet med inspiration fra Danmarks mest elskede tv-serie nogensinde.

Og det vidste hun godt.

Sød mail

– Jeg fik en meget sød mail af Jesper Winge Leisner (producer på projektet, red.) her til morgen, inden det blev offentliggjort. 

- Jeg glæder mig til premieren, sagde den 74-årige skuespiller til kendte.dk ved premieren på ’The Humans’ torsdag aften i Folketeatret.

– Jeg ønsker dem pøj-pøj, sagde hun, der dog ikke forventer at blive hyret til en af rollerne, selvom hun fortsat er aktiv skuespiller.

Rollebesætningen bliver nemlig helt ny, har kendte.dk erfaret.

Klar til talkshow

Sonja Oppenhagen vil i øvrigt snart kunne ses på scenerne i et ’Matador’-talkshow med skuespil-kollegerne Ghita Nørby, 88, Malene Schwartz, 86 og 73-årige Kirsten Olesen alias Ingeborg, Maude og Agnes fra tv-serien.

– Vi skal til Randers, Nørrebros Teater i København og Ringsted i den kommende tid, fortalte ’Vicki’ videre.

Samme dags offentliggørelse af Kirsten Olesens fyring fra Det Kgl. Teater efter 43 år ønskede Sonja Oppenhagen ikke at kommentere på.

Sonja Oppenhagen må nøjes med at opleve ny musical om sit ’hjertebarn’ fra tilskuerpladserne.
Sonja Oppenhagen må nøjes med at opleve ny musical om sit ’hjertebarn’ fra tilskuerpladserne.
Powered by Labrador CMS