Vidste du det? Du kan få særligt fradrag for en masse service- og håndværksydelser

Håndværkerfradrag 2018 gælder både service- og håndværksydelser, og listen over ting, du kan få fradrag for, er ganske lang.

Vidste du, at håndværkerfradrag et giver dig mulighed for fradrag på rengøring? Arkivfoto. KLIK VIDERE OG SE ALLE DE TING DU KAN FÅ FRADRAG FOR.
Vidste du, at håndværkerfradrag et giver dig mulighed for fradrag på rengøring? Arkivfoto. KLIK VIDERE OG SE ALLE DE TING DU KAN FÅ FRADRAG FOR.
Udgivet Opdateret

Hvis du skal have udført service- eller håndværksydelser i dit hjem i år, kan det måske glæde dig, at håndværkerfradrag 2018 er på vej.

Det giver dig mulighed for at få fradrag på en lang række service- og håndværksydelser, hvis du ellers kan dokumentere, at du faktisk har betalt for at få arbejdet udført.

Hos Skat forventer man, at det såkaldte håndværkerfradrag 2018 bliver vedtaget, inden februar er forbi. Det er et kært barn med mange navne, og af regeringen omtales det som “boligjobordning”.

Væk med sort arbejde

Med håndværkerfradrag 2018 får du mulighed for at få fradrag på en række ydelser, der udføres i og omkring dit hjem. Regeringen.dkskriver, at fradraget sættes i verden for at lette hverdagen for familier og for at reducere omfanget af sort arbejde.

Boligjobordning var en del af finanslov 2018, der blev indgået som aftale 8. december 2017 og vedtaget i Folketingssalen 22. december 2017. Ifølge Regeringen.dk omfatter fradraget både service- og håndværksydelser.

Du kan få fradrag for serviceydelser på op til 6000 kroner og for håndværksydelser på op til 12.000 kroner. Skat.dk skriver, at du kan få fradrag for betalt arbejdsløn, og fradraget skal stå på listen over godkendte ydelser. Du kan se listen i galleriet til denne artikel.

For at drage nytte af håndværkerfradrag 2018 skal du have almindelig skattepligt i Danmark og være fyldt 18 år inden udgangen af det år, arbejdet blev udført. Du skal kunne dokumentere, at arbejdet er blevet udført, for at kunne bruge håndværkerfradrag 2018.

Med andre ord skal du kunne fremvise en kvittering for, at du eksempelvis har betalt en håndværker for det arbejde, du vil have fradrag for.

Kilder: SkatRegeringen

Powered by Labrador CMS