Vil du spare penge? Her går mange galt i byen

Det kan betale sig at se sig for, når man handler ind.

Udgivet Opdateret

Du kender det sikkert, at man står nede i det lokale supermarked og kigger gennem det ene tilbud efter det andet.

Alle ønsker at spare penge, men mange vælger egentlig at købe stort ind en eller to gange om ugen for at spare sig den mere frekventerende livsstil, hvor man besøger supermarkedet ofte. Men er det egentlig billigst at købe stort ind eller at købe mindre og komme af og til?

Artiklen fortsætter under videoen

Der er nemlig mange penge at spare, hvis man ser sig for i supermarkedsjunglen. Og man kan samtidig være en ørn for miljøet.

Pengepung og miljø vil juble

Hvert evig eneste år i Danmark smider vi 700.000 ton mad ud, der er egentlig kunne være spist.  Det svarer til, at der på tværs af privatehjem og servicesektoren bliver smidt ud for 13,5 milliarder kroner om året. Det viser tal fra Stop spild af mad-kampagnen.

Men der findes faktisk metoder til at spare både penge og mindske madspil i de danske hjem. Amerikanske Huffington Post har set nærmere på, hvordan amerikanerne kan blive mere bevidste om både madspild og spare tusindvis af kroner – og mange af rådene er mere end velegnet til danske forbrugere.

I USA viser forskning nemlig, at en gennemsnitlig familie på fire smider mad ud for 1500 dollars hvert år – det svarer til 10.000 kroner.

I galleriet over artiklen kan du se, hvordan du sparer penge.

Powered by Labrador CMS