Vil fremstå som ekskonen man holder med

Man har set Julie Agnete Vang i flere sjove roller - blandt andet i komedien "Mødregruppen". Hun mener dog selv, at hun bedst formår at løse det dramatiske

Udgivet Opdateret

Nikolaj Lie Kaas' nye serie, "Agent", rummer både det komiske og det dramatiske, og her udgør skuespillerinden Julie Agnete Vang en væsentlig del af sidstnævnte.

Det gør hun i rollen som Hannah, der er ekskone til seriens hovedkarakter, Joe, spillet af Esben Smed.

At Julie Agnete Vang spiller med i den mere seriøse del af serien, er noget, der passer den 38-årige skuespillerinde godt.

Sindssygt svært

- Jeg har ofte ved teatret fået rigtig mange sjove roller. Men jeg har egentlig altid undret mig over, at jeg bliver placeret i det. Jeg synes, at jeg bedre formår at få løst det dramatiske, siger hun og fortsætter:

- Så jeg synes faktisk, det var rart, at jeg fik den lidt mere mørke del af serien. Jeg synes, at det er sindssygt svært at lave komedie, og jeg er faktisk en lille smule bange for det.

I "Agent" kommer det dramatiske blandt andet til udtryk ved, at Hannah og Joe må forbi Familieretshuset, da der opstår uenighed om samværsordningen for deres datter.

Bliver let modstander

- Familieretshuset er både en ret væsentlig og svær ting for rigtig mange familier, siger Julie Agnete Vang og fortsætter:

- Så det har været meget vigtig for mig at skildre en ekskone, som er en, man kan spejle sig i. Jeg ville gerne have, at det var en, man holdt med, og som man ikke så som modstander, hvilket man meget let kunne komme til.

Eksparrets kontroverser bunder i høj grad i, at de er hinandens modsætninger. Joe er typen, der konstant havner i problemer, mens han kæmper for at holde hovedet oven vande i både arbejdslivet og i rollen som far.

I 'Agent' spiller Julie Agnete Vang rollen som Hannah, der er ekskone til hovedkarakten Joe, der spilles af Esben Smed, og mor til Talullah, der spilles af Selma Sol í Dali Pape. Her ses de alle tre på den røde løber, da serien fik premiere ved Berlinalen i februar. (Arkivfoto).
I "Agent" spiller Julie Agnete Vang rollen som Hannah, der er ekskone til hovedkarakten Joe, der spilles af Esben Smed, og mor til Talullah, der spilles af Selma Sol í Dali Pape. Her ses de alle tre på den røde løber, da serien fik premiere ved Berlinalen i februar. (Arkivfoto).

Genkender det

Omvendt fremstår Hannah som den ansvarlige forælder, der kræver ordentlige og trygge rammer for deres fælles datter.

Det er noget, som Julie Agnete Vang godt genkende i sig selv. Hun omtaler det med et smil som "Hannahs kedelige side", og at hun kender den "alt for godt".

- Jeg kan godt se det træk, der hedder, at der skal være styr på sagerne. Før jeg fik børn, kendte jeg nogle, der tog på Roskilde Festival med deres små børn.

Børnene til rockkoncert

- Jeg tænkte, at det ville jeg også gerne, når jeg fik børn. Jeg ville gerne være sådan en mor, der bare tog sine børn med til rockkoncert på Roskilde, siger hun og tilføjer, at det altså endnu ikke er sket.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår "Agent" får premiere. Det gør den dog senere i 2023, og her kan man se serien på TV 2 og TV 2 Play.

- Jeg har ofte ved teatret fået rigtig mange sjove roller. Men jeg har egentlig altid undret mig over, at jeg bliver placeret i det. Jeg synes, at jeg bedre formår at få løst det dramatiske, siger Julie Agnete Vang, der er aktuel i dramakomedieserien 'Agent'.
- Jeg har ofte ved teatret fået rigtig mange sjove roller. Men jeg har egentlig altid undret mig over, at jeg bliver placeret i det. Jeg synes, at jeg bedre formår at få løst det dramatiske, siger Julie Agnete Vang, der er aktuel i dramakomedieserien "Agent".

JULIE AGNETE VAGN

Julie Agnete Vang (født Julie Agnete Vang Christensen 1. maj 1984) er en dansk skuespillerinde.

Vang er uddannet fra Statens Teaterskole i 2008. Hun har bl.a. haft roller på Betty Nansen Teatret, Grønnegårds Teatret, Odense Teater, Folketeatret og Det Kongelige Teater, bl.a. i Fanny og Alexander (2013) og på Nørrebro Teater i flere opsætninger bl.a. i rollen som Hannah i verdenspremieren på teateropsætningen af Charlie Chaplins Diktatoren i 2017. I 2019 spillede hun Olivia i William Shakespeares Helligtrekongers aften i 2019. I 2009 medvirkede hun i 1. sæson af TV 2-showet Live fra Bremen.

I 2020 medvirkede Vang bl.a. i 1. sæson af tv-serien Når støvet har lagt sig.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS