Vild biljagt: Politiet jagter vanvidsbilist

Der venter en flugtbilist mere end 15 sigtelser, når politiet får fat i ham

Udgivet Opdateret

Det gik hedt til, natten til fredag, da politiet jagtede en bilist gennem Tønder midtby. Det skriver JydskeVestkysten.

En patruljevogn forsøgte at standse en personbil nær rundkørslen ved Østre Omfartsvej og Ndr. Landevej i udkanten af byen. Men bilisten flygtede fra politiet, hvilket igangsæatte en vild biljagt, der involverede flere patruljevogne.

Først på hjul og så til fods

– Han stikker af fra politiet. Først i bil, og da han kører ind i en afspærring, stikker han af til fods, fortæller Ole Aamann, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Newsbreak.

Afspærringen var en af de politibiler, der deltog i jagten på manden, der virkelig ikke havde lyst til at tale med politiet. Ifølge JydskeVestkysten gik turen blandt anden gennem gågaden, over Skibbroen, over for rødt, hvorefter køreturens dramatiske højdepunkt indtraf ved Nørregade 47. Her var der placeret en patruljevogn på tværs af vejen, og den blev påkørt.

17 sigtelser på vej

Manden fortsætte dog ifølge JydskeVestkysten lidt endnu, men på et tidspunkt sprang han ud af bilen og tog flugten til fods. Det lykkedes ikke politiet at indfange ham. Han er endnu ikke pågrebet, men Ole Aaman kan dog fortælle, at han blev identificeret, da han løb sin vej.

– Vi ved, hvem han er, og der venter ham en ordentlig række sigtelser. Faktisk tror jeg, at det drejer sig om ikke mindre end 17, siger Ole Aaman til Newsbreak.

Powered by Labrador CMS