Vild eventyrer tager selfie på bredden af kogende lavasø

Foto: Twitter
Udgivet Opdateret

To filmskabere begav sig ned i krateret på en meget aktiv vulkan

Eventyren og filmmanden George Kourounis tog i slutningen af august på et vildt togt sammen med Sam Cosmann. De to klatrede nemlig de 400 meter ned i krateret på en særdeles aktiv vulkan på øen Ambrym i Stillehavsstatem Vanuatu. I bunden af Marum-krateret er der en stor åben sø af kogende lava.

Med varmeresistente dragter på klatrede de to eventyrere to gange ned i den skoldende varme i bunden af krateret. Ud over varmen var syreregn, gasser og vulkansk aske med til at gøre turen ned til lavasøen meget besværlig og farlig.

George Kourounis har planlagt at besøge alle verdens vulkaner med åbne lavasøer og forsøge at komme helt tæt på dem. Hvis du selv skulle have lyst til en tur ned i en sauna ud over det sædvanlige, så kan du melde din interesse for at deltage i en af George Kourounis’ vulkan-ekspeditioner på denne hjemmeside.

Under ekspeditionen lagde George Kourounis nogle meget specielle selfies ud på Twitter, som du kan se i galleriet ovenfor, og du kan se en video med sammenklip fra ekspeditionen nedenfor.

Powered by Labrador CMS