Vild med Dans-stjerne får barn timer inden show

Der skal lyde et kæmpe tillykke til den lille familie.

Danseren Jakob Fauerby er blevet far til en lille datter. Den lille pige kom til verden klokken 14.24. Fødslen var overstået på en time og 25 minutter, og hun vejer 3780 gram fordelt på 51 centimeter.Vild med Dans sæson 16, program 6, fredag den 18. oktober 2019. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)
Udgivet Opdateret

Vild med Dans bliver uden tvivl en anderledes størrelse for Jakob Fauerby fredag aften. Det skyldes, at nydanseren er blevet far fredag. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det skulle være en lille pige, der er blevet født. Og fødslen har altså betydet, at Jakob Fauerby har mistet den vigtige generalprøve inden aftenens Vild med Dans.

– Fødslen er gået perfekt. Hun er en stærk og dygtig lille pige, der med det samme ammede og løftede hovedet, lyder det stolt fra den nybagte far til Ekstra Bladet.

Den lille pige kom til verden klokken 14.24 og fødslen varede blot en time og 25 minutter. Barnet vejer 3780 gram og er 51 centimeter.

Jakob Fauerby afslører, at forældrene har fundet et navn til pigen, men de holder det inde for privatlivets fire vægge indtil nu.

Powered by Labrador CMS