Vild menneskejagt: Politiet affyrer skud mod Audi

Fyns Politi oplyser, at de har affyret skud mod to gerningsmænd i en Audi efter et voldeligt overfald.

Udgivet Opdateret

To mænds forsøg på at stjæle biler i Brylle nær Odense udviklede sig mandag formiddag voldsomt.

Ejeren af en bygning i Brylle blev slået ned af mændene, og lidt efter forsøgte de også at påkøre ejerens søn og svigerdatter, oplyser Fyns Politi.

Det lykkedes gerningsmændene at stikke af fra stedet i den ene bil. Fyns Politi eftersatte dem, og bilen forulykkede cirka ti minutter senere ud for Møllegaden i Brylle.

Det lykkedes dog gerningsmændene at få startet bilen, og de kørte den direkte mod de to betjente på stedet. I et forsøg på at få dem til at stoppe, afgav politipatruljen tre skud, oplyser Fyns Politi. Først et varselsskud og derefter yderligere to skud mod bilen, men den fortsatte flugten.

Klokken 12:52 fandt politiet bilen på en mark i området. En halv time senere – klokken 13:20 – blev en gerningsmand anholdt i samme område.

Den anholdte gerningsmand er ikke blevet ramt af politiets skud, og han har oplyst til politiet, at hans medgerningsmand heller ikke blev ramt. Politiet er fortsat til stede i området i forbindelse med efterforskningen. Medgerningsmanden er fortsat på fri fod.

Politiet ønsker ikke at udtale sig yderligere.

Powered by Labrador CMS