Villa afspærret: Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald

Et totalt afspærret hus, et hjemmeværn der bevogter et gerningssted og en vagtchef, der intet kan sige. Det er ingredienserne i et større mysterium, der udspiller sig netop nu.

Udgivet Opdateret

Hos Københavns Vestegns Politi har man siden mandag eftermiddag været tilstede på en adresse på Tofteledet i Herlev. Politiet har efterforsket en kriminel handling, men foruden det ved vi ganske lidt.

– Jeg har ingen kommentar til den sag lige nu, forklarede Brian Munch, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, da Newsbreak.dk talte med ham tidligt tirsdag morgen.

I løbet af aftenen har folk fra Hjemmeværnet været tilstede nær adressen for at bevogte stedet. Det skyldes, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, at politiet ikke har arbejdet natten over på Tofteledet. Der er en enkelt person anholdt. Men nu er der altså nyt i sagen.

Opsigtsvækkende nyt

Københavns Vestegns Politi afslører nu i et nyt tweet, hvad årsagen til den massive bemanding er.

Det skyldes nemlig et mistænkeligt dødsfald. Gennem det meste af mandagen har der ellers været flere patruljebiler, men allerede i løbet af eftermiddagen ankom en større bil, som vil fungere som en form for kommandocentral, hvor efterforskningsholdet kan arbejde.

Og nu viser det sig, at den anholdte har haft et bizart forhold til det lig, der er fundet.

Den anholdte har altså haft usømmelig omgang med et lig – samt krænket gravfreden.

Newsbreak.dk arbejder på at få en kommentar fra efterforskningslederen Ole Nielsen, der kommer fra afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Powered by Labrador CMS