Vinder million og deler ud

Vinder millioner på Joker og hjælper familie og venner uden at skelne til gaveafgiften: ”Om vi har 2,9 eller 2,8 millioner er fuldstændigt ligegyldigt”

Udgivet Opdateret

Et badeværelse, en lille bil, en solferie, en fodboldtur til England: Sådan lyder nogle af de ting, som et ægtepar fra Amager har foræret til vennerne og familien, efter at manden for nyligt vandt hele 3,3 millioner kroner i Joker på sit PLUS abonnement.

Sådan skriver Danske Spil.

-Det handler bare om at hjælpe andre og om at give dem nogle oplevelser. Det giver da også os noget glæde, konstaterer manden.

Langt ud over grænsen

Han ved godt, at flere af gaverne har en størrelse, der rager langt ud over grænsen for, hvad man sådan må gå og forære væk, uden at der skal betales gaveafgift af beløbet, men det bekymrer slet ikke manden fra Amager – han betaler med glæde.

- Prøv at høre her, det er ikke for at lyde ekstravagant, men om vi bruger 200.000 eller 250.000 kroner på at hjælpe og give ting væk, det betyder intet. Vi havde ikke de 3,3 millioner kroner for en måned siden, så om vi har 2,9 millioner, som vi kan bruge til en renovering af huset og nogle rejser, eller om vi har 2,8 millioner, det er fuldstændigt ligegyldigt, konstaterer manden tørt.

Ikke alt til venner

Det er dog ikke alle pengene, som skal gå til vennerne og familien. De fleste skal naturligvis bruges derhjemme, fortæller manden.

- Det kunne være fedt at gå ud og pege på den racercykel, som jeg gerne vil have. Og vi vil også godt have en terrasse, og lave noget om på huset, måske en ny bil med den fede udstyrspakke, og så tager vi nok også ud at rejse. Det bliver ikke business class, men hvis den billigste koster 80, så giver vi nok 100. Vi ’klikker’ nok en lille smule op, siger han.

Powered by Labrador CMS