Vinder otte millioner i Lotto

Lørdag aftens Lotto trækning bød på hele tre millionærer, den største af dem fra Ringkøbing kommune, hvor en yderst heldig danskers kupon er vilde 8 millioner kroner værd.

Udgivet Opdateret

I aftes var der otte millioner kroner på spil i Lotto. Og det eneste, man behøvede for at udløse førstepræmiepuljen var at ramme plet på de syv helt rigtige Lotto tal.    

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Triller ind

Og dét gjorde en heldig dansker fra Ringkøbing kommune, og vedkommende kan godt begynde at drømme om, hvad der skal ske med de otte millioner skattefrie kroner, der snart triller ind på kontoen.

Rådgivning klar

- Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Ikke den eneste

Der var dog flere heldige danskere, som blev millionære lørdag. 

For som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken.

Den første, nye millionær har købt sin vinderkupon i SuperBrugsen Hammstrupvej i København SV, mens den anden vinder har spillet med via mobil og bor i Valby.Powered by Labrador CMS