Vinder stort beløb i lotteri

En vestsjællandsk kvinde er endt med at vinde et stort beløb på det lod hun har spillet på i flere år

Når man er vant til kun at vinde småbeløb på et par hundrede kroner – så kan det godt være svært at kapere beskeden, når man får at vide, at man har vundet meget, meget, meget mere end det.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Det oplevede en kvinde fra Vestsjælland, som for nyligt kunne glæde sig over en sms fra Klasselotteriet, hvor der stod, at hun havde vundet.

Rigtig mange tal

- Normalt, når jeg får sådan en sms, så plejer det at være 280 kroner eller deromkring. Så ser man tallet og siger ’ej, er der ikke flere cifre på!’ og så bliver man egentlig glad nok for det. Men så her den anden dag fik jeg en sms, hvor der var rigtigt mange tal på, og så tæller man altså efter rigtigt mange gange, fortæller kvinden.

Tallet i sms’en fra Klasselotteriet fortalte helt præcist, at kvinden havde vundet ikke mindre end 796.965 kroner.

Men det var simpelthen for fantastisk til, at hun turde tro på det.

Ringede til manden

-  Så ringede jeg til min mand og spurgte, om han ville tælle efter. Og til sidst måtte jeg logge mig ind på min konto hos Klasselotteriet for at tjekke, og så troede jeg endelig på det, fortælle kvinden.

Og hvordan føles det så lige i det øjeblik, hvor det går op for en, at man har vundet næsten 800.000 kroner, som man kan bruge præcis, som man har lyst til?

Føles fedt

- Arh, men det føles fedt! Altså! Altså det føles bare lækkert! Så er man i godt humør. Man er flyvende! fortæller hun og griner ved tanken om oplevelsen. Problemet var, at hun fik beskeden om gevinsten, mens hun var på arbejde, men hun ville helst holde nyheden for sig selv.

- Jeg var på arbejde, og det var virkeligt svært ikke at gå rundt og virke helt ekstremt overglad! Men der var ingen af mine kollegaer, der spurgte mig, hvorfor eg var så glad – så jeg tænker, at jeg også er glad alle de andre dage, fortæller hun.

Samme lodder i flere år

Kvinden fortæller, at hun har spillet på de samme lodder siden 2012, og hun har tænkt sig at beholde dem.

- Det er nogle gode lodder, så dem skal jeg ikke af med. Nu kommer der sikkert til at gå længe, før jeg vinder igen. Men jeg skal ikke af med dem, fortæller hun.

Powered by Labrador CMS