Voldsom soloulykke: Fører mistænkes for spritkørsel

En Mercedes-personbil røg i grøften på Tingvejen ved Krogager.

Der var ganske megen udrykning på Tingvejen natten til lørdag. Se de voldsomme billede af bilen ved at klikke dig videre i galleriet. Foto: René Lind Gammelmark
Der var ganske megen udrykning på Tingvejen natten til lørdag. Se de voldsomme billede af bilen ved at klikke dig videre i galleriet. Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

Der er mistanke om, at føreren af en Mercedes var påvirket af alkohol, da denne forulykkede aldeles voldsomt på Tingvejen ved Krogager mellem Grindsted og Esbjerg.

Newsbreak.dks fotograf var forbi stedet og kan berette, at føreren af bilen var teknisk fastklemt, så brandfolk fra TrekantBrand måtte klippe taget af bilen.

– Bilens fører kom med ambulance til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Ud over brandmændene, var der også en lægebil fra Esbjerg, en ambulance og en politipatrulje på stedet, fortæller han.

Sprit

Ifølge politiet er der dog ikke sket noget alvorligt med føreren.

Newsbreak.dk har ikke haft helt til at træffe Sydøstjyllands Politi, men til JV.dk siger vagtchef Henrik Dam, at soloulykken, der skete mellem Hestkærvej og frakørslen mod Ansager, ikke var så alvorlig som først antaget.

Han beretter, at føreren dog blev taget med, så der kunne udtages blodprøve på grund af sprit-mistanken.

Ulykken skete omkring klokken 03.45 natten mellem fredag og lørdag.

Om bilisten havde været ude for at fejre J-dag, melder historien ikke noget om, men for en ung mand tog festen en voldsom drejning. Det gik ud over en mand og en kvinde, der blev brutalt overfaldet. Det kan du læse om her.

Powered by Labrador CMS