Wilbek fortæller om succes og fiasko

Ultik Wilbek. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Nyt foredrag i Black Box i Musikteatret Holstebro. Wilbek fortæller om succeser og fiaskoer i VM- og EM-finaler.

Publikum får nu chancen for at komme ind i omklædningsrummet sammen med Ulrik Wilbek.

Den tidligere landstræner vil i et nyt foredrag vise billeder fra sin karriere og fortælle de mere personlige historier. Ulrik Wilbek beretter om ”Mit liv som landstræner” torsdag aften den 12. marts i Black Box i Musikteatret Holstebro.

– Mange har meninger om manden, der i dag er sportschef i Dansk Håndbold Forbund. Men alle enes om, at Wilbek ejer evner for at skabe holdpræstationer og store sportsresultater. Han har vundet VM-, EM- og OL-guld med håndboldkvinderne. Hos herrerne er det blevet til EM-guld – og to gigantiske fiaskoer i træk i VM- og EM-finaler.

56-årige Ulrik Wilbek har selv en lidt mere ukendt fortid som aktiv sportsudøver. Han var på landsholdet i trespring. Men det var som træner for håndbolddamerne i Viborg, at han blev landskendt.

Ulrik Wilbek vil i sit foredrag fortælle ting, som han aldrig har berettet om i interviews med medierne: Hvilket hold er det bedste, han har trænet? Hvad er den vigtigste egenskab for at blive en elitesportsudøver? Hvilke kriterier bruger han ved udvælgelse af spillere? Hvordan er det altid at have medierne med på sidelinjen?

Wilbek fortæller om, hvorfor han stoppede som landstræner? Han forklarer om sit forhold til Jan Pytlick og fyringen af ham. Hvordan undgår han som sportschef at blande sig i landstrænernes arbejde?

Foredraget finder sted i Black Box i Musikteatret Holstebro den 12. marts klokken 19.30.

Powered by Labrador CMS