William nævnt i Harrys tale

Fredag ankom prins Harry til London og mandag bidrog han med en video-tale ved The Diana Award

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Torsdag den 1. juli kunne prinsesse Diana være fyldt 60 år. Men sådan skulle det ikke være. Hun mistede livet i en tragisk trafikulykke i Paris den 31. august 1997.

På det, der kunne have været hendes store dag, bliver der rejst en statue af hende på foranledning af hendes to sønner, prins William og prins Harry, som også står for afsløringen af den i haven på Kensington Palace.

Harry er ankommet

I den forbindelse har Harry nu taget turen fra sit hjem i Montecito, Californien, til London.

Han ankom fredag og mandag gjorde han så sin første officielle optræden under besøget.

Det skete ifølge blandt andet Daily Mail via en video-tale, der blev vist ved med 'The Diana Award', der en velgørenhedsgalla til minde om Diana, og som hylder unge, der har bidraget ekstraordinært til samfundet.

William nævnt i talen

Det er næppe den store hemmelighed for ret mange, at luften mellem Harry og William er på frysepunktet og derfor kom det måske også som en overraskelse for nogle, at han nævnte sin bror i talen.

- Senere på ugen markerer min bror og jeg, hvad der kunne have været vores mors 60 års fødselsdag. Vores mor troede, at unge mennesker har styrken til at ændre verden. Hun troede på jeres styrke, fordi hun gang på gang mødte unge som jer og var vidne til jeres betingelsesløse entusiasme og lidenskab, lød det fra prins Harry.

Meghan er blevet hjemme

Prins Harry og hans hustru, hertuginde Meghan, valgte sidste år at træde tilbage fra inderkredsen i den royale familie.

Siden har forholdet mellem Harry og William mildest talt været anstrengt og tingene er på ingen måde blevet bedre efter Harry og Meghans famøse interview med Oprah Winfrey i starten af marts måned.

Her mere end antydede de blandt andet, at der hersker en grad af racisme i den kongelige familie.

Meghan Markle har valgt ikke at ledsage Harry på turen til London. Hun er blevet hjemme sammen med parrets datter Lilibet, der kom til verden den 4. juni, og sønnen Archie, der blev to år den 6. maj.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS