Womanizer: Sexlegetøj med 100 % orgasmegaranti

Udgivet Opdateret

Hvis du er kvinde og du har du lyst til at prøve et nyt og anderledes stykke sexlegetøj? Så er den nye Womanizer Klitoris Stimulator måske noget for dig.

Womanizer er den første af sin slags i verden og følelsen af den er helt anderledes, end med andet sexlegetøj. Det skyldes bl.a., at Womanizer ikke er i direkte kontakt med klitoris, men i stedet slutter tæt mod huden omkring den.

Hvor meget andet sexlegetøj til kvinder indeholder en vibrator, som stimulerer indvendig og/eller udvendigt, stimulerer Womanizer i stedet via små luftbølger.

Det giver en meget pirrende følelse, der nærmest kan beskrives som små og fjerlette, men bestemte, sut. Følelsen er intens og stimulationen er meget målrettet, så du med sikkerhed kan opnå stor nydelse med Womanizer.

Faktisk er Womanizers producent så sikker på, at du vil være tilfreds med sexlegetøjet, at de giver en 100 % orgasmegaranti det. En garanti, der er ret usædvenlig i sexlegetøjsbranchen, selvom den bugner af populært sexlegetøj som dagligt roses til skyerne af tilfredse kunder.

Womanizer W100 Klitoris Stimulator forventes at være klar til salg i Danmark på mandag.

Powered by Labrador CMS