Wozniacki efter fransk fadæse: Havde en million chancer

Caroline Wozniacki. Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Caroline Wozniacki udnyttede blot 3 af 13 breakbolde mod Julia Görges, og det blev dyrt for danskeren.

Mulighederne var der, og modstanderen var ikke skræmmende, men alligevel lykkedes det ikke Caroline Wozniacki at spille sig videre til tredje runde af grand slam-turneringen French Open torsdag eftermiddag.

Den danske tennisstjerne tabte med 4-6, 6-7 til Julia Görges fra Tyskland, og Wozniacki kan bagefter konstatere, at hun forsømte at slå til, da tyskeren vaklede.

– Jeg har en million chancer undervejs, som jeg ikke tager, og når du ikke gør det, så taber du, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

Statistikkerne taler da også et klart sprog om mange forpassede muligheder på det parisiske grus.

Hele 13 gange havde hun mulighed for at bryde Görges’ serv undervejs, men kun tre af dem blev udnyttet.

– Jeg tog ikke mine breakbolde. Jeg tror, jeg havde ni i første sæt og tog kun en af dem, og det er bare for dårligt.

– Jeg havde flere gode stillinger med 40-0 og 40-15 i hendes servepartier, som jeg ikke fik. Det er skuffende. Jeg kunne have været foran 5-1 i stedet for pludselig at være bagud og tabe sættet, siger Caroline Wozniacki.

Dermed er det altså allerede slut for den femteseedede dansker. Og selv om hun kom en runde længere end sidste år, er hun fortsat ikke gode venner med den traditionsrige franske turnering.

– Jeg må generelt finde en måde at vinde flere kampe på her i Paris. Jeg havde ellers store forventninger til denne uge, siger Caroline Wozniacki.

Med torsdagens nederlag står kvartfinalepladsen i 2010 stadig som danskerens bedste præstation i ni forsøg i French Open.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS