X Factor-drama: Dommer smider egen gruppe ud

Det blev til endnu en tårevædet afsked i X Factor.

Udgivet Opdateret

Det er ikke så tit, at en dommer har begge de deltagere, der skal synge om for at beholde pladsen i showet.

Ikke desto mindre var det tilfældet i denne fredags udgave af det populære show: Dommer Mette Lindberg skulle vælge mellem grupperne Ladies With Attitude og VKation.

Fredag aften blev der sunget ballader om knuste hjerter og bristede drømme i “X Factor”, og for gruppen Ladies With Attitude blev drømmen om at vinde det store show også knust.

Gruppen endte i omsang mod drengegruppen VKation, og sendte dermed dommer Mette Lindberg i en situation, hvor hun uanset udfaldet skulle tage afsked med en af sine to grupper.

Og det var en tydeligt berørt Mette Lindberg, som forud for afgørelsen gav udtryk for, at hun var chokeret over, at hendes to grupper var endt i farezonen.

Forud for afgørelsen havde begge grupper nemlig fået ros for at have forbedret sig, men da det kom til stykket, stod dommer Mette Lindberg med den endelige beslutning, og hun sendte altså den dynamiske duo hjem.

‘Et skrækkeligt øjeblik’

– Det er et skrækkeligt øjeblik for mig. Jeg bliver nødt til at gå med dem, som giver mig den rigtige følelse af, at vi går samme vej, og at vi forstår hinanden, og derfor sender jeg Ladies hjem, sagde en berørt Mette Lindberg, der altså valgte at beholde VKation i programmet.

Forud for hendes afgørelse havde dommer Thomas Blachman peget på, at pigegruppen skulle sendes hjem, mens dommer Remee pegede på drengegruppen VKation.

– For mig var det som sidst. Ryger man i farezonen to gange, er det ud, sagde dommer Thomas Blachman og pegede dermed på Ladies With Attitude, som for anden uge i træk var endt i farezonen.

Breakup songs

Temaet for aftenens liveshow var “breakup songs”, og her leverede deltagerne hver især deres version af et hjerteskærende nummer om knust kærlighed og forliste forhold.

Der er nu seks deltagere tilbage i det populære underholdningsshow

Powered by Labrador CMS