Yussuf Poulsen overvejer scanning af sit ben efter skade

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Yussuf Poulsen scorede det første mål og fik sit helt store landsholdsgennembrud med en fremragende præstation mod Serbien, da Danmark lørdag vandt 2-0 og spillede sig tæt på EM-slutrunden. Men han måtte også gå skadet fra banen lige inden, at U21-EM i Tjekkiet starter.

Derfor var han naturligvis bekymret, men benet har det godt dagen derpå, hvor Poulsen var ankommet til Prag sammen med de fem andre A-landsholdsspillere.

»Det føles fint. Jeg mærker ingen smerter ved at gå. Jeg tror, at det heldigvis bare var et slag,« siger Yussuf Poulsen til BT og fortæller, at han overvejer ekstra undersøgelser af benet, som han dog ingen smerter mærker fra.

»Vores læge ultralydsscannede mig til morgen, og det viste heldigvis ikke noget. Om jeg også skal MR-scannes, ved jeg så ikke endnu. Men det kunne måske være meget godt som sikkerhed. At få en ‘second opinion’ også. Men det føles fint. Jeg har ikke mærket noget hele dagen i dag, så jeg er rigtig positiv over for det,« siger Poulsen.

Han var kun i løbesko til træningen i Prag, men det skyldtes udelukkende, at der var tale om restitutionstræning for ham og Pierre-Emile Højbjerg efter lørdagens landskamp mod Serbien. Men tvivlen sidder alligevel stadig i ham.

Du ville ikke være bange for at gå ind på banen og løbe og sparke?

»Jo, det ville jeg nok. Der er ingen grund til at presse den mere end, hvad godt er. Nu har jeg stadig nogle dage til den første kamp, så vi tager den dag for dag og ser, hvad den kan holde til.«

Powered by Labrador CMS