Zlatan erkender Sveriges mangler efter østrigsk massakre

Zlatan Ibrahimovic. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

EM hænger i en tynd tråd for Sverige efter nederlaget på 1-4 mod Østrig på hjemmebanen Friends Arena i Stockholm. Zlatan Ibrahimovic mener, at modstanderen ganske enkelt var bedre end svenskerne.

»Vi blev udspillet. De er meget bedre end os. Rusland også. Det er to kampe, hvor vi får nul point,« siger Zlatan Ibrahimovic efter kampen.

Sverige lå ellers godt placeret i EM-kvalifikationen, men efter et 0-1 nederlag til Rusland i lørdags og 1-4 mod Østrig kan Zlatan og co. ikke længere selv afgøre deres EM-skæbne.

Zlatan Ibrahimovic, der scorede Sveriges enlige mål sent i kampen, forholder sig til, hvordan Sverige kan tabe to kampe på blot fire dage:

»Vi har det hold, vi har. Vi kæmper og forsøger at gøre alt for at kvalificere os til slutrunden, men det gælder om at blive bedre,« siger han.

Sverige er nu på tredjepladsen og er afhængig af, at Rusland smider mindst tre point, og de selv vinder de sidste to kampe, hvis de vil kvalificere sig direkte til EM i Frankrig næste sommer. Hvis Sverige ender på tredjepladsen skal holdet igennem to play-off kampe. Her kan Danmark blive modstanderen, efter det mandag kun lykkedes Morten Olsens landshold at få 0-0 mod Armenien på udebane.

Powered by Labrador CMS