Betjent dræbt af hooligans

En såret græsk politibetjent overlevede ikke mødet med hooligans i starten af december. Onsdag døde han

Udgivet Opdateret

En græsk politibetjent døde onsdag af de skader, han pådrog sig efter et møde med hooligans 7. december i forbindelse med en volleyballkamp i Athen.

Den 31-årige betjent blev ramt i benet af et nødblus uden for et indendørs stadion i Athen. Her spillede ærkerivalerne Olympiakos og Panathinaikos en volleyballkamp.

Der var masser af politi til stede efter en volleyballkamp i starten af december, og en betjent blev hårdt såret og er siden omkommet af sine skader fra et nødblus. Politiet forsøgte at dæmpe urolighederne i forbindelse med kampen mellem Olympiakos og Panathinaikos.

Læger amputerede betjentens ben i forsøget på at redde hans liv. Men det lykkedes ikke. Hospitalet i Athen meddelte onsdag, at betjenten er død på grund af sine skader.

Han er mistænkt

En 18-årig blev anholdt og er stadig tilbageholdt. Han er mistænkt for at stå bag affyringen af det nødblus, der endte med at koste betjenten livet.

Den græske regering valgte få dage efter urolighederne at forbyde tilskuere til fodboldkampe i Grækenland i to måneder. Forbuddet varer indtil 12. februar.

Tiltaget skal dæmme op for en bølge af vold og uroligheder i forbindelse med sportsbegivenheder i Grækenland.

Kameraer i brug

For at bekæmpe tilskuerballade vil regeringen desuden installere kameraer og elektroniske systemer. Kameraerne skal kunne identificere tilskuere på alle stadioner.

Powered by Labrador CMS