Superligaklub fyrer cheftræner

Onsdag aften blev OB sendt ud af pokalturneringen i Fredericia. Assistenttræner Søren Krogh forfremmes

Udgivet Opdateret

Superliga-klubben OB fyrer cheftræner Andreas Alm, oplyser OB i en pressemeddelelse. Søren Krogh bliver cheftræner året ud.

OB er aktuelt på 10.-pladsen i Superligaen, og onsdag blev fynboerne sendt ud af pokalturneringen efter et 1-3-nederlag til Fredericia fra landets næstbedste række.

Svenske Alm kom til OB i sommeren 2021 på en treårig kontrakt.

Den blev senere forlænget frem til sommeren 2025, men efter en længere periode med skuffende resultater stopper samarbejdet før tid.

- Vi vil gerne takke Andreas Alm for tiden i klubben, hvor det blandt andet er lykkedes at kvalificere os til pokalfinalen i 2022, siger OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, til klubbens hjemmeside.

- Beslutningen om at stoppe samarbejdet er truffet på baggrund af holdets resultater og udvikling i indeværende sæson, hvor vi ikke har opnået den udvikling og de resultater, som er ønsket, siger Wesström.

Andreas Alm er fortid i OB. (Arkivfoto).

Skal møde Lyngby

På lørdag gæster OB på udebane Lyngby i Superligaen.

I den kamp og resten af 2023 kommer Søren Krogh til at stå i spidsen for OB. Han har hidtil været Alms assistenttræner.

- Søren er en kompetent fodboldtræner, der ved, hvilke udfordringer OB har på kort sigt. Hans varme, passionerede og omfavnende ledelse gør ham lige nu til den bedste kandidat til at stå i spidsen for OB frem til vinterpausen, siger Wesström.

Thomas Helveg bliver ny assistenttræner

Den tidligere landsholdsspiller Thomas Helveg bliver ny assistenttræner sammen med Frank Hjortebjerg, oplyser OB.

- Med tilføjelsen af Thomas Helveg får vi en enorm erfaring fra en spiller, der har spillet på højeste niveau, og han har tidligere været assistenttræner i OB og senest på de danske ungdomslandshold.

- Thomas har OB's DNA i sig, og vi er sikre på, at hans kompetencer vil blive til stor nytte for os, nu hvor vi skal tilføre ny energi til hele klubben, siger Wesström.

Powered by Labrador CMS