Flystyrt: Alle er døde

Et Cessna 550-fly styrtede lørdag og brød i brand. Alle seks personer om bord på flyet har mistet livet

Udgivet Opdateret

Seks mennesker har lørdag mistet livet, da deres fly styrtede ned nær lufthavnen French Valley i den amerikanske delstat Californien.

Det er det andet dødelige flystyrt i området i løbet af de sidste fire dage.

Flyet, et Cessna 550, styrtede ned på en mark og gik straks efter i brand, lyder det i et tweet fra California Department og Forestry and Fire Protection.

Alle om bord på flyet blev erklæret døde på stedet, siger myndighederne.

Myndighederne har ikke oplyst noget om identiteten på piloten eller passagerne.

Lettede fra Las Vegas

Flyet var lettet fra Harry Reid International Airport i Las Vegas, siger myndighederne.

Ifølge en flysporingsdatabase for den føderale luftfartsmyndighed i USA tilhører flyet firmaet Prestige Worldwide Flights of Imperial, California. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra firmaet.

Efterforskeren fra den føderale luftfartsmyndighed og Rådet for National Transportsikkerhed (NTSB) kom til ulykkesstedet.

Andet forsøg

Kommunikationsafdelingen for NTSB har udsendt en udtalelse, hvori det lyder, at flyet styrtede under det andet forsøg på at lande.

Der var tåge ved lufthavnen lørdag morgen.

Lufthavnen, der er ejet af det lokale county, har ikke noget kontroltårn. Piloter kan blive guidet til lufthavnen af instrumenter, men de skal kunne se landingsbanen for at kunne lande.

Der har været to dødelige flystyrt ved lufthavnen French Valley i Californien i denne uge. Billedet viser det fly, der tirsdag forulykkede, da det fløj ind i en bygning ved lufthavnen.
Der har været to dødelige flystyrt ved lufthavnen French Valley i Californien i denne uge. Billedet viser det fly, der tirsdag forulykkede, da det fløj ind i en bygning ved lufthavnen.

Fire dage efter sidste styrt

Lørdagens styrt er sket fire dage, efter at en person mistede livet og tre blev såret, da et fly ramte siden af en bygning nær lufthavnen French Valley, siger myndigheder.

I det uheld styrtede et Cessna 172-fly, kort efter at det var lettet fra lufthavnen ifølge brandvæsnet i området.

Ingen på landjorden kom til skade.

Powered by Labrador CMS