Kong Charles ude igen

Netop udskrevet fra hospitalet efter operation

Udgivet Opdateret

Storbritanniens kong Charles er mandag blevet udskrevet fra et hospital i London, hvor han tre dage tidligere gennemgik en prostataoperation.

Det meddeler tv-stationen BBC og nyhedsbureauet Reuters.

Den 75-årige Charles vinkede og smilede til den forsamlede menneskemængde, da han forlod hospitalet sammen med sin hustru, dronning Camilla.

Kong Charles forlader her hospitalet.

Ifølge Buckingham Palace har operationen tvunget kongen til at udskyde sine officielle forpligtelser i den kommende tid.

Takker lægerne

- Hans majestæt ønsker at takke lægerne og alle, der har støttet ham under hans indlæggelse på hospitalet, og han er taknemmelig for alle de venlige beskeder, han har modtaget i de seneste dage, lyder det i en meddelelse fra Buckingham Palace.

Charles og det britiske kongehus har været åbne om den operation, han har gennemgået. Den åbenhed ses som et forsøg på at opfordre andre mænd til at få undersøgt deres prostata, skriver BBC.

Kong Charles er atter ude af hospitalet.(Foto: POOL/Ritzau Scanpix)

Øger kendskabet

- Kongen er glad for, at hans prostatadiagnose bidrager til at øge folks kendskab om tilstanden, lød det i en meddelelse fra kongehuset i sidste uge.

Få timer inden Charles blev udskrevet, var også hans svigerdatter Kate, som er prinsesse af Wales, blevet udskrevet fra samme hospital.

Hun har været indlagt i to uger. Kate er blevet opereret i maven, skriver Reuters, men der er ikke umiddelbart flere oplysninger om, hvad hun fejlede.

Powered by Labrador CMS